LAJMI I FUNDIT:

Si mund të ndryshojë marrëdhënia juaj me nënën tuaj me kalimin e kohës

Si mund të ndryshojë marrëdhënia juaj me nënën tuaj me kalimin e kohës

Njerëzit thonë se nëna është ajo që mund të zërë vendin e të gjithë të tjerëve, por vendin e saj askush tjetër nuk mund ta zë.

Po çfarë nëse me kalimin e kohës, ju bëheni gjithnjë e më shumë si ajo?

Me kalimin e viteve, marrëdhënia e një nëne me fëmijët e saj mund të rritet për t’u bërë diçka shumë më ndryshe nga sa ishte në fillim. Ndërsa ajo rritet, fëmijët rriten më të mençur, dhe pas një kohe, në shumicën e rasteve, rolet kthehen mbrapsht.

Për shembull, mendoni për diçka që nëna juaj gjithmonë ju tregonte. Kjo është ndoshta diçka që ju e tregoni shumë shpesh tani.

Bright Side prezanton disa ilustrime, duke treguar disa momente para dhe pas marrëdhënies së një nëne me fëmijët e saj me kalimin e kohës:

Më parë, nënat duhej të siguroheshin që fëmijët e tyre ishin të ngrohtë, dhe tani është radha e tyre për t’u siguruar që nënat e tyre nuk ftohen

Më parë, nënat u mësuan fëmijëve të tyre se si të përdorin laps. Tani, ata janë duke i mësuar nënat e tyre se si të përdorin një celular

Si adoleshente, marrëdhëniet me nënat kanë qenë një lloj stuhie, por tani ato janë bërë mikeshat më të mira

Më parë, nënat dërgonin fëmijët e tyre në dyqan për të blerë rroba, por tani fëmijët i mësojnë ato si të blejnë rroba në internet

Më parë, nënat i kërkonin fëmijëve të tyre t’i thërrasin ato kur të arrinin diku, por tani janë fëmijët e tyre që i kërkojnë t’i telefonojnë kur të kthehen në shtëpi