Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, u sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e përshtatshme të shëndetit nëpërmjet rekomandimit profesional të farmacistit.

I orientuar në përsosmërinë farmaceutike, M.E.V. Feller® është simbol i cilësisë së provuar dhe zgjedhjes së drejtë dhe të sigurtë. Qëllimi ynë kryesor është t’ju ofrojmë vetëm më të mirën mjekëve, farmacistëve dhe pacientëve të tyre. Cilësia e lartë e Produkteve Feller M.E.V. bazohet në prova shkencore dhe inovacione që janë në përputhje me politikën tonë të rreptë të cilësisë.

Formulimet M.E.V. Feller® ndjekin kritere strikte të cilësisë dhe standarde të larta të përsosmërisë farmaceutike. Ekspertët tanë, përmes kombinimit të njohurive të gjera dhe kërkimeve shkencore, kanë zhvilluar formula inovative duke përdorur elemente jashtëzakonisht efektivë dhe të testuar.

Edhe pse plakja është një koncept që ne kryesisht e lidhim me pamjen e jashtme, është fakt që ne plakemi nga brenda. Ky proces fillon që në moshën 25 vjeç dhe mund të ndikojë ndjeshëm në cilësinë e jetës. Kujdesi i duhur për flokët, lëkurën dhe thonjët fillon me marrjen e ushqyesve të nevojshëm, ai nuk është afatshkurtër dhe efekti në fund të fundit është i dukshëm nga jashtë.

M.E.V. Feller® Livin ’Beauty është një formulim sinergjik për shëndetin e lëkurës, të flokëve dhe thonjëve. Përmban vaj salmoni, ulliri dhe vaj borage, të cilat janë një burim i acideve yndyrore të pangopura. Përmban gjithashtu kolagjen, i cili është përbërësi kryesor i dermës dhe vitaminë C e cila kontribuon në prodhimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës. Vitaminat B2 dhe naicin  kontribuojnë në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme. Zinku ndihmon në mirëmbajtjen e flokëve, të lëkurës dhe thonjëve të shëndetshëm.

M.E.V. Feller Livin’ Beauty përmban:

Kolagjen detar të hidrolizuar e ngjashme me kolagjenin njerëzor, shkallë e lartë e pastërtisë më  shumë se 93% pastërti.

– Acide yndyrore të pangopura Omega-3

– Vitamina dhe Minerale që kontribuojnë në ruajtjen e shëndetit të lëkurës, flokëve dhe thonjve

Përbërësit:

VITAMINA C + KOLAGJEN DETAR
Stimulon sintezën e kolagjenit, duke përmirësuar qëndrueshmërinë e flokëve, lëkurës dhe thonjëve

L-METIONIN
Mban ekuilibrin oksidativ të lëkurës, flokëve dhe thonjëve që modulon qelizën proceset e riparimit dhe rigjenerimit

VITAMINA B
Ato modulojnë metabolizmin e aminoacideve

MAGNEZIUM + ZINC
Rregullojnë përhapjen dhe diferencimin e qelizave, veçanërisht keratinociteve.

L-CISTINA
Komponentë esenciale e keratinës, ndihmon në fortësinë dhe strukturën e flokëve dhe thonjve.

M.E.V. Feller® Livin’ Beauty për bukurinë e lëkurës suaj

– RRIT VËLLIMIN E DERMËS PËR 78%
– RRIT ELASTICITETIN PËR 18%
– ZVOGËLON RRUDHAT MIMIKE PËR 11%

Udhëzimet për përdorim:

Të rriturit: 1 gel kapsulë në ditë me ushqim.