Këtë herë në videot tona vjen një video ku shihet se si policia arrin të ndalë një makinë tjetër në lëvizje.

Ndjekjet e makinave me shpejtësi të lartë janë të rrezikshme, veçanërisht kur duhet të ndaloni makinën që po ndiqni.

Për fat të mirë, shpikësit krijues kanë dalë me një zgjidhje interesante.

Ata kanë arritur që në mjetin e policisë ti vendosin një shtesë që zgjatet kur është afër ndjekësit dhe i bllokon rrotat. /Telegrafi/