0Shares

Shtëpia e Ankandeve Kosova është kompani e cila merret me organizimin e ankandeve për organizata të ndryshme.

Kjo kompani ka filluar punën në muajin Mars të vitit 2011 dhe deri tani ka organizuar një numër të madh të ankandeve shumë të suksesshme për klientë individualë dhe institucionalë.

Ndër klientët të cilët janë ndarë të kënaqur me punën Shtëpinë e Ankandeve të Kosovës deri tani janë: Ambasada Amerikane, USAID, UNHCR, OSCE, Peace Corps, Institucioni Mikrofinanciar KEP, Agjencioni për Financim në Kosovë AFK, Bankën për Biznes (BpB), TEB, Raiffeisen Bank, MDA LLC, Moneta-Money Gram, HIB Petrol, Cacttus dhe shumë të tjerë.

Tani ankandet janë të hapura dhe ofertimet bëhen drejtpërdrejtë në mënyrë transparente.

Ankandi i radhës do të mbahet më 24 Shkurt 2018 në ora 11.00.

Për më tepër informata vizitoni faqen www.ankandet.com, Facebook ankandet si dhe lokacioni në Veternik, në magjistralen Prishtinë-Gjilan.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)