Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës në trajtim ka 55 pacientë nga COVID-19, prej tyre 20 me oksigjeno-terapi dhe 5 në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme.

Klinika Infektive, 9  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 21 pacientë post-COVID19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spital i Pejës, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, 9 pacientë

Spitali i Gjilanit, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 7 pacientë

Spitali i Ferizajt, 3 pacientë. /Telegrafi/