Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë pesë pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 20 të tjerë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 7 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë duke u trajtuar 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 2 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 17 pacientë post-COVID

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Pejës, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës, 1 pacient. /Telegrafi/