Rregulli numër një – lejoni t’ju shohë se si po e vështroni

Me këto truqe, nuk ka shans që mashkulli, të cilit ia kenë vënë syrin, të mos kthejë vëmendjen nga ju! – transmeton Telegrafi.

– Lejoni të bëheni “të kapura” se si po e shihni

– Një herë kur të merrni guximin t’i afroheni, mos harroni të jeni lozonjare

– Patjetër bëni komplimente

– Në bisedë patjetër përfshini edhe ndonjë prekje diskrete

– Pos fjalëve, komunikoni edhe me shikime

– Patjetër interesohuni për të në mënyrë që t’ia bëni me dije që jeni e interesuar për të

– Lozni me tufat e flokëve

– Kur atmosfera dhe biseda të ngrohet mjaftueshëm, përshëndetuni dhe lëreni që me mall të presë takimin e ardhshëm

– Mos u bëni sulmuese, por kini durim për lojën e maces me miun; nëse është i interesuar, do t’ia rrini qëllimit

– Bëhuni e natyrshme dhe mos u bëni ajo që nuk jeni

– Tregoni interesim për gjërat të cilat i interesojnë

– Nëse ju jepet rasti, vallëzoni dhe dorëzojuni ndjenjave

/Telegrafi/