Junior Cox-Noon nga Brighton i Anglisë, i ka vetëm nëntë muaj por flokët e tij ngjajnë me ato të një të rrituri.

Ku do që ai shkon, kalimtarët dëshirojnë të ndalojnë për ta përqafuar dhe për të bërë ‘selfie’ pasi ai është shumë simpatik, derisa fotografitë e tij në rrjete sociale marrin pëlqime pa fund, transmeton Telegrafi.

Nëna e djaloshit po shpenzon kohë të madhe, pasi vëmendja për tu përshëndetur me Cox-Noon është shumë e madhe.

“Në vend se ta përfundojë pazarin për gjysmë ore, unë shpenzojë mbi dy orë. Madje, ai nuk lejon që t’i vë kapelë, por dëshiron që të takohet me të gjithë”, ka thënë Chelsie, që është nëna e djaloshit.

Për shkak të flokëve bukur, ai ka marrë oferta nga kompani të ndryshme për të reklamuar produktet e tyre. /Telegrafi/

Shkaku i flokëve të fryra djaloshi nentemuajsh po merr vemendjen e te gjitheve foto 2

Shkaku i flokëve të fryra djaloshi nentemuajsh po merr vemendjen e te gjitheve foto 3

Shkaku i flokëve të fryra djaloshi nentemuajsh po merr vemendjen e te gjitheve foto 4