Ata që kërkojnë Toyota FJ40 Land Cruiser të përsosur të lidhur me njerëz të famshëm tani kanë një mundësi të shkëlqyeshme për të bërë plotësuar ëndrrën e tyre të vërtetë.

Reklama

Një Toyota Land Cruiser klasik që i përket aktorit hollivudian Tom Hanks do të shitet në ankandin e shtëpisë Bonhams. Është një shembull vërtet i përsosur dhe një nga automjetet më të bukura jashtë rrugës, raporton motor1.

Sidoqoftë, ky FJ40 nuk është për pastërtinë e Land Cruiser pasi Hanks ka bërë disa modifikime. Më e madhja nga këto është padyshim ndryshimi i motorit, kështu që ka një motor L35 4.3-litërsh Vortec V-6 i GM, i cili plotëson të gjitha standardet gjithashtu në Kalifornia.

Reklama

Hanks gjithashtu zgjodhi amortizuesit Emu dhe shpërndarësit Warn, dhe shtoi drejtimin e drejtimit të energjisë dhe frenat hidraulike për një përvojë më të mirë të vozitjes. Land Cruiser gjithashtu mori një gomë Toyo Open Country 31×10.50 R 15LT me rezervë identike.

Reklama

Brendësia ka ajër të kondicionuar, një grup vendesh Porsche dhe radio dhe altoparlantë të thjeshtë Sony.

Ndryshe, Land Cruiser është i përsosur dhe i gatshëm për një pronar të ri. /Telegrafi/