E keni paramenduar shtëpinë tuaj si në filma? Keni ëndërruar që ambientin që do ta ndani me familjen tuaj të jetë frymëzues dhe modern?

Një shtëpi që u përshtatet standardeve botërore mund të bëhet vetëm nëse i kushtoni rëndësi enterierit, dizajnit të tij dhe mobiljeve që ju i përshtatni, përkitazi me enterierin.

Në Enza Home janë të gjitha përgjigjet dhe realizimi në realitet i imagjinatës tuaj se si duhet të duket enterieri i shtëpisë suaj.

Dhoma e ndejës

Dhoma e ndejës është ambienti ku ju do të qëndroni pjesën më të madhe të kohës, njëkohësisht ku ju do të tentoni që të relaksoheni pas një dite të gjatë pune.

Dhoma e ndejës me Enza Home bëhet me dizajn bashkëkohor me pjesë anësore perfekte dhe ulëse tejet komode.

Ngjyrat e bukura krijojnë një atmosferë paqësore në kombinim të modeleve linjore gjeometrike, të cilat kanë edhe nuanca të ngjyrës së kaltër.

Dhoma e gjumit

Gërshetim i elegancës dhe klasikes me pamje të sofistikuar dhe tejet moderne.

Kjo është dhoma e fjetjes nga Enza Home, që është një parajsë më vete.

Me orman që ka opsion të dyerve klasike dhe mekanizëm rrëshqitës dhe me krevat në lëkurë dhe këmbë druri – kjo dhomë është epitoma e rehatisë në një kombinim të shkëlqyer të drurit të arrës dhe ngjyrës së zezë.

Vlen të përmendet se ormani është gjithmonë me LED ndriçim, çka krijon një atmosferë mbreslënëse për periudhën më të rëndësishme – pushimin dhe gjumin.

Dhoma e ngrënies

Ngjyra e bardhë vlerësohet si ngjyra që reprezenton thjeshtësi, por edhe elegancë.

Dhoma e ngrënies nga Enza Home vjen me një ngrohtësi që vjen nga kombinimi i drurit dhe ngjyrës së bardhë, një ambient ku do të kënaqeni duke ngrënë.

Tavolina e ngrënies është me dy alternativa, e zgjeruar dhe statike. Vijnë dy lloje të vitrinave, të përshtatshme varësishta nga dispozicioni i hapësirës, kurse janë të përshtatshme për pastrim dhe me lartësi ideale nga dyshemeja.

Ju e bëni shtëpinë tuaj sikur në filma, e të duket ashtu siç e keni ëndërruar me Enza Home.

Enza Home gjendet me showroomin e vet modern në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.

Për më shumë, mund kontaktoni në:
Nr. tel: 038 606 222
Web faqe: enzahome.com/en-ks
Facebook: Enza Home Kosovë

artikull i sponsorzuar