Një burrë 44-vjeçar ka shmangur operacionin në gju me ndihmën e vetëm dy përbërësve që kushtuan pak para!

Në të vërtetë, ai ka pasur dhembje kronike në gju, si rezultat i punës së mundimshme gjatë 8 muajve, transmeton Telegrafi.

Pas kontrollimit te mjeku, i është thënë që shumë shpejt nuk do të mund të qëndrojë në këmbë nëse nuk i nënshtrohet operacionit.

Meqenëse deshi t’i shmangej operacionit, filloi të hulumtojë ilaçe natyrale.

Rastësisht ka njohur një shëruese popullore, e cila e ka këshilluar që të provojë ilaçin e thjeshtë.

sh

Gjyshja i ka dhënë udhëzime precize: 3 filxhanë uthull molle dhe një filxhan kripë përziej dhe zhyte fashën në këtë përbërje. Vëre në vendin ku ke dhembje dhe shko fli gjumë. Vepro kështu 7 ditë”, tregon këshillën e gjyshes ky burrë.

Reklama
Reklama

Pas trajtimit i cili ka zgjatur shtatë ditë, dhembja i është zhdukur dhe gjuri i është shëruar plotësisht!

Qëndrimi i drejtë i trupit varet nga gjunjët e shëndetshëm. Veç kësaj, gjunjët ndihmojnë lëvizjen e këmbëve, duke përfshirë edhe ecjen, kërcimin, vrapimin, por edhe qëndrimin.

Me kalimin e viteve, procesi natyral i lyerjes së nyjave zvogëlohet dhe ligamentet dhe tejzat gjithnjë e më pak janë të lëvizshme. /Telegrafi/