Sot gjiganti i derivateve Shell është duke prezantuar mbushësin e parë elektrik në Kosovë për vetura.

Në këtë ceremoni zyrtare janë duke marrë pjesë përfaqësues së Shell nga e gjithë bota.

Përndryshe, ky mbushës gjendet në qytetin e Prizrenit dhe së shpejti pritet që të ketë edhe në pikat tjera në Kosovë.

artikull i sponsorizuar