LAJMI I FUNDIT:

Shatë ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të syve

Shatë ide ku të frymëzoheni për penelin më të bukur të syve

Tendencat e këtij sezoni kanë në fokus sytë dhe kryesisht penelin në të gjitha format dhe dimensionet e tij

Një vijë e hollë e zgjatur që duket sikur nuk mbaron, dizajn grafik, sy të trukuar shumë për ta bërë grimin më dramatik, shikim maceje dhe sy me bisht, profesionistët japin disa modele yll për të gjitha gocat.

Direkt nga pasarelat, peneli i zi është rikthyer si trend për të dominuar grimin e sezonit vjeshtë/dimër 2023.

Ja shtatë ide interesante nëse doni të frymëzoheni për ta çuar penelin e syve në një tjetër nivel:

1. Lojë ekuilibri

2. Vijëzim i gjatë

3. Sy me bisht

4. Shikim i guximshëm

5. Linjë strategjike

6. Sy maceje

7. Vijëzim artistik