LAJMI I FUNDIT:

Sensacioni Prishtina Mall: Agjencionet nisin linjë të veçantë për në qendrën më të madhe tregtare në rajon

Sensacioni Prishtina Mall: Agjencionet nisin linjë të veçantë për në qendrën më të madhe tregtare në rajon

Qendra tregtare Prishtina Mall të enjten hapi dyert e saj për të gjithë qytetarët e vendit dhe të rajonit, ndërkaq hapja u shoqërua me një event madhështor.

Reklama

E për ta vizituar qendrën më të madhe tregtare në rajon, qytetarët nuk kanë nevojë të shkojnë në shtetet tjera, por mjafton të vizitojnë Prishtinën.

Tashmë kompanitë turistike kanë filluar me ofertat e tyre për transport nga qytetet tjera për në qendrën tregtare Prishtina Mall.

Prishtina Mall hapi dyert për qytetarët nga vendi dhe rajoni – mbi 240 mijë metra katrorë, 2,500 punëtorë e mbi 230 brende prestigjioze
Lexo po ashtu Prishtina Mall hapi dyert për qytetarët nga vendi dhe rajoni – mbi 240 mijë metra katrorë, 2,500 punëtorë e mbi 230 brende prestigjioze

Një ofertë e tillë ka filluar kompania Pranvera Travel, që ka filluar nisjet nga Peja, Deçani e Gjakova me vetëm 5 euro.