Gerhard van der Westhuizen nga Cape Town i Afrikës së Jugut, e ka bërë atë që po konsiderohet të jetë ‘selfie’ më e rrezikshme ndonjëherë – në reflektimin e syrit, të një gjarpri shumë helmues.

Turisti 26-vjeçar e ka rrezikuar jetën, duke iu afruar në masë të madhe reptilit, për të shkrepur fotografinë, transmeton Telegrafi.

Këto specie janë shumë më të rrezikshme se kobrat dhe kanë më shumë helm se mambat e zeza famëkeqe – një kafshim i së cilit, mund t’i shkaktojë njeriut gjakderdhje të brendshme.

Westhuizer në ‘selfien’ e rrezikshme

Megjithëse është një imazh shumë i rrezikshëm dhe nuk i rekomandohet dikujt ta provojë, është bërë viral dhe po mbledhë shumë reagime pozitive. /Telegrafi/