Sigurisht që temperaturat do të rriten dhe lulet do të lulëzojnë, por nëse do të jemi në gjendje të veshim sandalet tona tona të preferuara ashtu siç duam, mbetet të shihet.

Nëse po freskoni garderobën tuaj dhe keni nevoj për ide, mund të inspiroheni nga modelet më poshtë, transmeton Telegrafi:

/Telegrafi/