LAJMI I FUNDIT:

Rrjeti i njohur i marketeve Kipper po bën hapjen e pikave të para në Kosovë

Rrjeti i njohur i marketeve Kipper po bën hapjen e pikave të para në Kosovë

Brendi njohur shqiptar i rrjetit të marketeve nga Maqedonia e Veriut, po bën hapjen e pikave të saj në disa qytete të Kosovës.

Meqë Kipper si market i njohur në Maqedoninë e Veriut ka mbi 100 markete në shtetet fqinje po synon që misionin e tij ta implementojë edhe në Kosovë.

E hapja do të jetë e njëpasnjëshme, çdo muaj, duke filluar nga qyteti i Ferizajit, fshati Greme që është në kuadër të po kësaj komune, në Lipjan si dhe në Shtime.

Pra që nga dita e Enjte me 24 Nëntor, ju do të keni mundësi të bëni pazar në Kipper në këto pika:

-Ferizaj, në rr. Atrit Bytyqi

-Greme, në rr. Enver Topalli

-Lipjan, në rr.Hajredin Bajrami

-Shtime, në rr. Komandant Kumanova

Ju do të keni mundësi të përfitoni jo vetëm nga çmimet shumë të leverdisshme por edhe nga oferta 4 ditore, që do të bëhet për nder të hapjes.

Gjithçka në sinkron me xhepin dhe shportën familjare mund të gjeni në Kipper, duke filluar nga artikujt ushqimor deri tek ata higjienik, andaj mos hezitoni por nxitoni dhe përfitoni.

Kipper për një kohë të gjatë ka parime të qarta duke vënë në radhë të parë interesin e konsumatorit dhe bazohet në këto dy pika:

-Konsumatorët e Kipper paguajnë për vetë produktin, jo ambalazhin ose brendin.

-Konsumatorët, pa diskutim mund t’i kthejnë produktet nga të cilat janë të pakënaqur.

Kurse çdo ditë, vetëm në Kipper!

Artikull i sponzorizuar