Rri n’shpi e blej online është oferta më e re nga Aztech ku të gjithë klientët mund të përfitojnë çmime të lira në artikuj të ndryshëm duke porositur nga shtëpia përmes web faqes apo përmes numrave të telefonit që janë në dispozicion në çdo kohë. Për të gjitha porositë online Aztech ofron për klientët edhe transportin gratis.

Në kohën kur e gjithë bota po ballafaqohet me sëmundjen Covid-19, rrjeti i dyqaneve të teknologjisë Aztech i bashkohet thirrjes për të qëndruar në shtëpi duke respektuar të gjitha udhëzimet e dhëna nga institucionet shëndetësore.

Rri n’shpi, blej online është oferta më e re nga Aztech ku të gjithë klientët mund të përfitojnë çmime të lira në artikuj të ndryshëm duke porositur nga shtëpia përmes web faqes www.aztech-ks.com dhe në numrat që janë në dispozicion në çdo kohë +38345100677 +38345100660.

Për të gjitha porositë Aztech do të ofroj transport gratis në të gjithë vendin aty ku lejohet nga udhëzimet e organeve shtetërore.

Aztech ka sjellur ofertën më të mirë për të gjithë klientët me çmime të lira nga brendet Philips, Samsung, Sharp, Hugo, Vivax, Hisense, Lenovo, Hp, Electrolux, Clatronic, Tefal dhe shumë artikuj të tjerë me zbritje speciale.

Në të njejtën kohë Aztech njofton të gjithë klientët e saj se qendra e thirrjeve është aktive dhe po punohet vazhdimisht që shërbimi ndaj klientëve aktual të mos mungoj.