Sipas të dhënave që i publikon Jato Dynamics, në nëntor në tregun evropian janë shitur 855.281 vetura të reja, që paraqet një rënie prej 18 për qind.

Reklama

Më poshtë ju sjellin listën e 10 veturave më të shitura në Evropë gjatë nëntorit të këtij viti, ku prijnë bindshëm Renault Clio dhe Dacia Sandero, transmeton Telegrafi.

Renault Clio: 16.353, -13%

Dacia Sandero: 16.263, +6%

Peugeot 208: 16.261, -7%

Peugeot 2008: 16.169, +9%

Volkswagen T-Roc: 15.234, +5%

Fiat 500: 13.255, +2%

Opel/Vauxhall Corsa: 12.831, -30%

Citroen C3: 12.455, +5%

Hyundai Tucson: 12.408, +104%

Dacia Duster: 12.351, +3%

Renault Clio ka arritur të shet 16.353 njësi, derisa në vendin e dytë është rënditur Dacia Sandero me vetëm 90 njësi më paksesa Clio. /Telegrafi/

Reklama
Reklama