Ofertës së një mashkulli për seks, një bionde i përgjigjet në këtë mënyrë:

  • Jo, jo dhe jo! Nuk jam unë vajzë e tillë, toka është e lagësht, ndërsa mami ma ka ndaluar! Veç tjerash, 100 euro janë pak!