0Shares

Nxënës të shkollave të mesme së bashku me kompanitë dhe të mbështetur nga Ministria për arsim dhe shkencë, janë duke përmirësuar dhe e forcuar cilësinë e arsimit të mesëm profesional, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në fazën e parë janë përfshirë 10 shkolla që kanë marrëveshje të ndërsjellë me ndonjë kompani, ku nxënësit bëjnë praktikë. Në këtë fazë janë dhënë dhjet grante financiare prej 5.000 e deri më 20.000 euro.

Projekti në fjalë është i mbështetur nga Banka Botërore./Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)