Nëse kompania juaj planifikon për mbledhje apo konference për një fillim të mbarë të vitit 2021, atëherë një prej propozimeve fantastike është Premium Beach Hotel në Golem!

Duke qenë hotel modern, luksoz, me ushqim të pasur dhe duke ofruar qendër të spa-së e staf profesional me çmim jashtëzakonisht të arsyeshëm, ky do të ishte një udhëtim ideal për ju!

Premium Beach është hotel luksoz me 5 yje që gjendet në plazhin e Golemit, në linjë të parë me detin e plazhin privat.

Të gjitha kompanitë që synojnë realizimin e një eventi profesional – konferencë, mbledhje, takime, retreat të stafit – atëherë standardi i shërbimit në Premium Beach është thjesht tjetër nivel duke qenë i barazvlefshëm me brendet botërore të hoteleve.

Me 6 salla konferencash multifunksionale, të pajisura me teknologjinë më moderne të zërimit, me mundësi të realizimit të aktiviteteve për ekipin tuaj, ushqim dhe pije cilësore, pamje të mrekullueshme nga deti dhe shërbim dinjitoz të stafit, Premium Beach garanton sukses në mbarëvajtjen e organizimit tuaj – rrjedhimisht pozitivitet e produktivitet për ekipin dhe biznesin tuaj.

Për një qëndrim sa më të rehatshëm, trajtimi i duhur i juaji është thelbësor për ta larguar stresin dhe të relaksoheni. SPA Center në Premium Beach është finesa më e bukur e këtij resorti, duke ofruar:

– Pishinë të brendshme
– Xhakuzi
– Saunë
– Dhomë me avull
– Banjo turke (hamam)
– Fitnes
– Tretmane wellness
– Masazhe profesionale, etj.

Vas Tour Kosova, si operator lider në fushën e turizmit që ka nën ombrell edhe hotelin Premium Beach, siguron dhe garanton shërbim cilësor e korrekt për të gjitha grupet e interesit me oferta jashtëzakonisht të favorshme.

Për më shumë informacione rreth rezervimit apo çfarëdo tjetër, kontaktoni Vas Tour Kosova në:

Facebook: Vas Tour Kosova
Instagram: Vas Tour Operator
Nr. Tel: 049 747 747 / 038 747 747
E-mail: office@vas-rks.com
Adresa:
Rruga Nike Prelaj, objekti Beni Dona, Ulpianë, Prishtinë