0Shares

Nuk është asgjë më shumë sesa një shkëmb, por kjo është pikërisht arsyeja se përse adhurohet nga turistët.

Preikestolen radhitet ndër mrekullitë më të bukura dhe të rralla të natyrës që ekzistojnë në’ botë. Qëndrimi në rrafshnaltën spektakulare të këtij vendi është ndjenja më e bukur.

Ky shkëmb i pjerrët është formuar gjatë kohës së akullit, rreth 10 mijë vite më parë dhe qëndron në një lartësi prej 600 metrave mbi ujërat e pastra si kristali. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)