Pranvera nuk është aq larg sa duket. Marsi vjen sa hap e mbyll sytë dhe bashkë me të, nevoja për një gardërobë të re

E rëndësishme është të bëni blerja të zgjuara, që nuk ju zbrazin kuletat dhe në të njëjtën kohë ju bëjnë të dukeni e veshur super shtrenjtë. Ç’stile duhet të provoni?

Atë që ju përshtatet më shumë, por vëmendjen më të madhe, mbajeni tek ngjyrat që do të zgjidhni.

Këtë pranverë disa tonalitete të veçanta janë ato që do t’ua ndryshojnë krejt pamjen, duke krijuar idenë e një veshjeje luksoze!

1. Mente

Jeshilja e zbehtë (mente, siç i themi ne) është në listën e ngjyrave që duhen përdorur këtë pranverë. Një xhaketë si kjo më poshtë, përveçse do rrëmbejë vëmendje, do krijojë përshtypjen se jeni veshur shtrenjtë!

2. E bardhë në bezhë

3. Portokalli e hapur

4. E kaltra klasike

5. Vjollcë e hapur