Kur temperatura fillon të bjerë dhe ajri freskohet dhe ftohet, është koha të fillojmë përsëri të veshim veshjet tona të preferuara të vjeshtës.

Nuk ka asgjë më të lehtë sesa mundësia e veshjes së një fustani të bukur në vjeshtë me një xhup sipër, pa bërë shumë mundim në kombinime të tepruara.

Një tjetër lehtësi janë mëngët që mund të rrokullisen lart ose poshtë, për t’u përshtatur me temperaturat.

Fustanet e kësaj stine përgjithësisht janë të përshtatshme për zyrë ose në një natë jashtë, por ndonjëherë ju duhet një veshje e veçantë – për shembull, nëse jeni të ftuar në një martesë vjeshte.

Për këtë qëllim, më poshtë gjeni disa fustane të përzgjedhura si më të veçanta:

/Telegrafi/