Nëse jeni adhurues i madh i simulimeve të futbollit, por nuk doni të shpenzoni para për blerjen e lojës, atëherë atëherë duhet ta dini se eFootball PES 2021 është falas për të luajtur nga tani, me arritjen e versionit Lite.

Versioni lite do të thotë se loja nuk ka qasje të plotë në përmbajtje, por vetëm elementet kryesorë të cilat janë të mjaftueshme për një përvojë të pandërprerë të futbollit.

Para së gjithash, PES 2021 Lite ofron qasje të plotë në modalitetin myClub, ku është e mundur të ndërtoni karrierën e ekipit tuaj duke mbledhur lojtarë dhe menaxherë.

Nga modalitetet e disponueshme të lojës theksohet Matchday, loja konkurruese PvP ku lojtarët garojnë në ngjarje të frymëzuara nga ndodhitë e vërteta. Kjo është gjithashtu porta hyrëse për skenën më të gjerë të sporteve në ekskluzivitetin eFootball.

Për një atmosferë të plotë, fansat e lojës gjithashtu kanë mundësinë e ndeshjeve lokale me një kompjuter, si dhe lojën stërvitore. Sa i përket modulit Edit, ajo vjen për personalizimin e fanellave, uniformave, emrave dhe të ngjashme.