Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka prezantuar emrat e disa drejtorëve të drejtorive në Komunën e Prishtinës.

Rama ka prezantuar emrat e 11 drejtorëve dhe 6 këshilltarëve derisa pjesën tjetër ka premtuar që do t’i prezentojë gjatë javës tjetër.

“Kam kënaqësinë që të prezantoj ekipin tim, me të cilin do ta udhëheqë Komunën e Prishtinës, në procesin e transformimit të qytetit për të mirën e të gjithëve”, ka njoftuar Rama në Facebook.

Kabineti i pjesshëm i Përparim Ramës

Alban Zogaj – Nënkryetar

Vllaznim Osmani – Shef i Kabinetit të Kryetarit

Arbër Sadiki – Drejtor i Urbanizmit

znj. Mimoza Sylejmani – Drejtoreshë e Planifikimit Strategjik dhe Zhvillimit të Qëndrueshëm

Krenar Xhaferi – Drejtor i Investimeve Kapitale dhe Menaxhimit të Kontratave

znj. Doruntinë Maloku – Drejtoreshë e Pronave

Donat Lushaku – Drejtor i Kadastrit

znj. Adelina Sahiti – Drejtoreshë e Mirëqenies Sociale

Izet Sadiku – Drejtor i Shëndetësisë

znj. Valbona Makolli – Drejtoreshë e Financave

Florian Dushi – Drejtor i Inspeksionit

znj. Donika Çetta – Drejtoreshë e Parqeve

Bersant Beka – Drejtor i Administratës

znj. Vesa Sahatçiu – Këshilltare për Kulturë

znj, Ermira Gjevori – Këshilltare për Qeverisje të Mirë

znj. Hana Xhemajli – Këshilltare për Komunikim Strategjik

Saudin Maliqi – Këshilltar për Shëndetësi

Bardh Krasniqi – Këshilltar për Sport

znj. Jonada Jashari – Këshilltare për Media

znj. Teuta Sahatqija – Këshilltare për Transformim Digjital dhe Smart City

Rama ka njoftuar se javën tjetër, ekipi do të plotësohet tutje.

Deri më tani LDK në Prishtinë ende nuk ka zyrtarizuar koalicionin me PDK dhe subjektet tjera politike, që formalisht ishte arritur para votimit të kryesuesit të Kuvendit Komunal./Telegrafi/