Është gara më e madhe e futbollit evropian dhe përjetimi i një ndeshje në Ligën e Kampionëve është përjetim unik jetësor.

Tashmë kjo është e mundur, falë brendit të famshëm botëror, Pepsi.

Duke u bërë pjesë e lojës shpërblyese nga Pepsi ju fitoni mundësinë për të shijuar gjysmëfinalen e Ligës së Kampionëve – ashtu si edhe dhurata tjera.

Mjafton që të shijoni pijen më të mirë dhe të merrni kodin në të gjitha paketimet e ta regjistroni atë në ueb faqen zyrtare KampionetseBashku.com

Fitoni biletat e garës më të madhe të futbollit me Pepsin – krijoni mundësi që përjetohet një herë në jetë.

Pepsi është sponsor zyrtar i UEFA Ligës së Kampionëve!

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar