Sikurse edhe janë mësuar konsumatorët, Interex edhe këtë të premte do të sjell ofertën e radhës e cila përfshin produkte të të gjitha kategorive me oferta të jashtëzakonshme.

Por, përveç se do të kurseni duke i blerë gjërat ushqimore, higjienike, etj., ju gjithashtu do të bëheni edhe pjesë e lojës shpërblyese të Interex duke blerë nga produktet pjesëmarrëse.

Përmes kësaj loje shpërblyese, ju mund ta keni fatin të fitoni:

– Banesë në Ulqin
– Një nga 3 veturat Citroen C3 të reja
– Para të gatshme (cash) në vlerë prej 50, 100, 200, 500 apo 1,000 euro

Vlen të ceket se Interex veçse ka filluar t’i dhurojë çdo javë shpërblimet cash dhe njëkohësisht është duke e organizuar edhe një lojë tjetër shpërblyese në rrjetin e saj social në Instagram.

Mjafton t’i ndiqni kriteret e lehta dhe do të bëheni pjesë e garës për 2 telefona smartphone!

Përndryshe edhe në Instagram, rrjeti i supermarketeve Interex çdo javë dhuron shpërblime të ndryshme për konsumatorët e vet.