Për herë të parë në tregun e Kosovës, ju sjellim produkte pasta krejtësisht të freskëta nga brendi Italian Giovanni Rana.

Makarona Giovanni Rana është një tjetër mënyrë për t’i thënë “shtëpi” – është për ndarjen dhe hapjen e zemrave tona tek të tjerët, duke i qëndruar besnik vetes.

Kjo është arsyeja, në qoftë se ju shikoni në pastat tonë, ju do të gjeni thelbin e asaj se kush jemi ne, se si ne punojmë dhe atë se në çka ne besojmë.

Të qenit i sinqertë është t’i tregojmë të gjithëve për atë që jemi bërë, dhe ky fakt na bënë neve të lumtur. Edhe ju mund ta provoni!

Atëherë çfarë po prisni? Shtrojeni tryezën tuaj me Rana, ndajeni atë me të tjerët dhe zbulojeni se çfarë gjendet brenda.

Për mbi 50 vjet, pasioni ynë për makarona na ka shtyrë të zgjedhim vetëm përbërës delikat, çdoherë në përputhje me traditën italiane. Të gjitha produktet Rana janë GMO Free (pa Gluten), dhe shumë nga përbërësit janë ekskluzivisht me D.O.P (Emërtim i Mbrojtur i Origjinës). Kjo do të thotë se këto produkte vijnë nga një rajon i caktuar dhe janë prodhuar në mënyrë të veçantë, duke e mbrojtur kështu integritetin e tyre.

Përkushtimi ynë është cilësia e lartë, përbërës të mirëfilltë apo autentik, ky është ndryshimi që mund t’i shijoni dhe t’i ndani me të tjerët që ju doni.

– JO GMO
– JO shije artificiale
– JO ngjyra artificiale
– JO vezë pluhur
– JO materie gomë

“Jeni të sinqertë me veten dhe me gjërat që ju bëjnë juve të lumtur” – Giovanni Rana.

Produktet Rana i gjeni në pjesën frigoriferike në market.