Passat GTE një veturë luksoze, me performancë të lartë dhe shpenzime minimale!

Ne versionin GTE, Passat i ri është me ekonomik se kurrë dhe ofron një performancë te pa kompromis.

Me tekonologjine Plug in Hybrid e cila kombinon motorrin e benzinës dhe atë elektrik, vozitësi i Passat GTE ka gjithmonë në dispozicion deri në 215 kuajfuqi, përderisa shpenzimet e kombinuara të veturës janë rreth 3-litra për 100 kilometra.

Me një bateri të mbushur plot, Passat GTE mund t’i përshkoj deri në 50 kilometra vetëm me energji elektrike dhe të zhvilloj një shpejtësi deri në 140 kilometra në orë.

Per më shumë infromata për këtë super veturë, klikoni në videon më poshtë.

artikull i sponsorizuar