Shumica e femrave nuk kanë vetulla siç do t’i dëshironin ato, ndërkaq ato kanë rëndësi të madhe për dukjen tonë, sepse në tërësi mund të ndryshojnë shprehjen e fytyrës sonë.

Për t’i rregulluar në mënyrë ideale dhe për t’i vizatuar vetullat e veta, video-blogerja Laura Lee ka përdorur pirunin! – transmeton Telegrafi.

vv

Kur të shihni, do të pendoheni përse nuk e keni ditur më herët këtë truk.

Shikojeni videon:

/Telegrafi/