LAJMI I FUNDIT:

Pak ditë kanë mbetur, nxito rezervo vendin tënd…

Pak ditë kanë mbetur, nxito rezervo vendin tënd…

Numërimi mbrapsht ka filluar, Konventa e shumëpritur e 23 Tetorit është gati…

Tashmë është finalizuar çdo gjë, është organizuar çdo gjë deri në detaj, është personalizuar dhe është ideuar vetëm për ju dhe kërkesat tuaja.

Ashtu siç e dini, do të jenë të pranishëm 12 folës – top trajner, secili ekspert i fushës nga e cila vjen. Konventa, po mbledh në një vend, me një qëllim ekspertë nga vendi, rajoni dhe Gjermania, Sllovenia, Turqia, Britania e Madhe dhe Franca.

Emrat më të mëdhenjë, disa nga ta janë përfaqësues të TOP brendeve në gjithë botën si: Google, Salesforce, Ask BI, Creativehub etj. Ndërsa, nga pjesëmarrësit që na janë bashkangjiten do të jenë kompani si Elkos, Emona, Atlantik, banka të ndryshme, kompani farmaceutike, kozmetikë, kompani marketingu, kompani programimi, kompani të prodhuesve të ndryshëm etj.

Andaj, nëse keni dëshirë që stafi juaj të jetë pjesë e Konventës, nxitoni rezervo vendin tuaj në www.suksesieshteqellimiyt.com.

Biletat do të shiten deri më 22/10/2021, në ora 00:00.

Shpejto e bëhu pjesë e këtij mega eventi:

suksesieshteqellimiyt.com / +383 49 893 693  &  +383 49 893 888

Artikull i sponzorizuar