OnePlus 6 do të ketë një nivel të ngjashëm me iPhone X dhe nuk mund të bëni asgjë për të kundërshtuar këtë fakt. Përveç kësaj, është e mundshme që të jetë më shumë se një Android i mirë, ashtu si paraardhësit e tij. Ne tashmë dimë specifikat kryesore të telefonit dhe OnePlus po reklamon duke u fokusuar në shpejtësinë e telefonit në kinematë në Indi.

Në krye të kësaj, OnePlus po promovon karakteristika të tjera të OnePlus 6 në baza të rregullta. Kohët e fundit kemi parë mostrat e kamerës së parë nga CEO Pete Lau dhe llogaria zyrtare e OnePlus Twitter dhe ai vetëm aa tha se telefoni do të jetë telefoni i parë i tyre rezistent ndaj ujit.

Është shumë interesante për të parë OnePlus të bëjë pajisje telefonike rezistente ndaj ujit. Një pajisje që reziston ndaj ujit, në të vërtetë do të mbijetojë me aksidente që lidhen me ujin, të cilat mund të shkatërrojnë celularin.

Samsung dhe Sony ishin ndër prodhuesit e parë të celularëve për të sjellë rezistencë ndaj telefonit me ujë, dhe iPhone e Apple tani e kanë atë gjithashtu. Ishte vetëm një çështje kohe derisa pajisjet OnePlus e morën këtë karakteristikë.