Rrjeti i dyqaneve të mjeteve elektronike, GAMA Electronics, ka konfirmuar zbritjen e re të madhe të muajit nëntor.

Oferta e cila vlen deri më 15 nëntor përfshin produkte paisje prej më të mirave elektronike.

Frigoriferi për 199 euro ju kursen 100 euro, pasi çmimi i tij në ditë jashtë ofertës është 299 euro.

Ndërkaq për një shumë prej 780 eurosh ju do të mund të merrni Pllakë Montuese, Furrë Montuese, Enlarëse monutese, Goldstar aspirator dhe frigorifer.

Me këtë ofertë ju kursen plost 208 euro, pasi çmimi i gjithë këtyre paisjeve është 988 euro në ditë jashtë ofertës!