Lamborghini ishte dhe mbetet një term për makinat ‘brutale’ me një pamje agresive dhe performancë të pakompromis. Disa mendojnë se ka vend për më shumë.

Xhirim vjen nga Norvegjia, krijuar nga Zyrus Engineering në Norvegji dhe aktualisht ofron më së shumti që kemi parë nga një Lamborghini, transmeton Telegrafi.

Norvegjezët thonë se ata ndryshuan dhe se përmirësuan më shumë që 527 pjesë në makinë. Po flasim për performancën Super Trofeo të Huracan, e cila është e përsosur në vetvete. Pandemia ngadalësoi projektin e shpallur vitin e kaluar, por nuk e ndaloi atë të bëhet edhe më e fuqishme.

Makina do të marrë pjesë në Kampionatin Norvegjez ekstrem GT, ku veturat rregullisht kanë më shumë se një mijë kuaj fuqi.

Në Zyrus, ata thonë se aktualisht nuk ka asnjë Lamborghini më të shpejtë në rrugë.

Çmimi nuk dihet, por dihet që do të prodhohen një seri prej 24 kopjesh. /Telegrafi/