Me daljen në pah të internetit dhe rrjeteve sociale, në internet kanë qarkulluar shumë e shumë fotografi, të cilat thuhet se janë bërë për të “ngacmuar trurin tuaj”.

Dhe një e tillë që po qarkullon së fundmi tregon dy tigra dhe dy këlyshët e tyre – së paku në shikim të parë, përcjell Telegrafi.

Megjithatë, siç thuhet në përshkrimin e saj, brenda saj nuk janë vetëm 4 tigra – por më shumë.

E gjitha që ju duhet të bëni është që të gjeni të tjerët dhe të tregon se sa tigra janë në fotografi. /Telegrafi/