Nga marrëveshja me IFJB MONEGO (në likuidim) nga tani pagesat e kredive mund t’i realizoni në të gjitha zyrat e IFJB CAPITAL RIA në Kosovë, e cila është e shtrirë në tërë territorin e Kosovës në 130 zyre.

Në Capital Ria mund t’i realizoni edhe të gjitha pagesat tjera të llojeve të ndryshme me para të gatshme, si për shembull pagesat për Kesco, Ujësjellësin, Kujtesa-n, Air Prishtina, Ndërmarrja Publike Banesore, Oda e Infermiereve dhe mamive, TCK, pagesat për mbeturina, pagesat komunale, si dhe të gjitha pagesat e institucioneve shtetërore si dhe private – me shërbim të shpejtë, të sigurt dhe të lirë.

Gjithashtu përmes Capital Ria mund të bëni edhe transfere ndërkombëtare hyrëse dhe dalëse me më shumë se 160 shtete me kushte mjaft të volitshme brenda 10 minutave.

Qëllimi i Capital Ria është të ofrojë kushte sa më të përshtatshme në kryerjen e këtyre shërbimeve me qëllim që tu mundësojë qytetarëve dhe bizneseve shërbimin e merituar.

Për më shumë informata mund të kontaktoni: +38349197999

https://www.facebook.com/CapitalKs/