Koha është që të punoni edhe në qëndrueshmërinë tuaj fizike

Shpesh harrojmë që për seks të mirë është e domosdoshme edhe qëndrueshmëria fizike.

Edhe nëse jeni paksa në një formë më të keqe, ju sugjerojmë disa ushtrime të cilat do t’ju ndihmojnë në mënyrën e duhur, madje edhe për maratonë në seks.

Natyrisht, nevojitet edhe pak vullnet, sepse disa nga këto ushtrime janë goxha kërkuese, transmeton Telegrafi.

Dhe, t’ia fillojmë stërvitjeve:

Ushtrimet flutur

Forcojnë kofshët dhe rrisin qëndrueshmërinë e këmbëve. Përpiquni që këmbët t’i mbani sa më gjerë.

Ushtrimet e Kegelit

Për fillim, ushtrimet e Kegelit të cilat nuk janë të lodhshme dhe të cilat forcojnë të gjithë muskujt e komblikut.

Reklama

Poza mace

Forcon muskujt e stomakut dhe shpinës.

Reklama

Supermeni

Ushtrime që forcojnë pjesën e poshtme të shpinës shumë të rëndësishme gjatë treningut.

/Telegrafi/