Se moda është art, sërish dhe sërish na dëshmon dhe tregon i paarritshmi Zuhair Murad

Edhe pse Egjipti ka qenë inspirimi themelor i këtij koleksioni, Muradi në mënyrë spektakolare ka prezantuar edhe nuanca të caktuara për të cilat mbase nuk do të kishit menduar që mund të jenë ekstravagante dhe dominuese, si salmon rozë dhe kaltër, transmeton Telegrafi.

Një ndër disenjatorët e rrallë të modës, kreacionet e të cilët janë pjesë e paevitueshme e tepihut të kuq është Zuhair Murad.

Shenjë mbrojtëse e tij janë fustanet tepër të bukura dhe luksoze të cilat i adhurojnë Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Anne Hathaway, Kety Perry, Camila Alves, Christina Aguilera, Vanessa Williams, Carrie Underwood, Miley Cyrus dhe shumë dama të tjera të famshme.

/Telegrafi/