Kritiku i filmit, Nicholas Barber, ka përgatitur listën e radhës, këtë herë për nëntë filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë tetorit të këtij viti. Listën e tij Telegrafi e transmeton si më poshtë:

THE TRIAL OF THE CHICAGO 7

Regjia: Aaron Sorkin
Skenari: Aaron Sorkin
Luajnë: Eddie Redmayne, Alex Sharp, Sacha Baron Cohen…

POSSESSOR

Regjia: Brandon Cronenberg
Skenari: Brandon Cronenberg
Luajnë: Andrea Riseborough, Christopher Abbott, Jennifer Jason Leigh…

SUMMER OF 85

Regjia: François Ozon
Skenari: Aidan Chambers (novela), François Ozon
Luajnë: Félix Lefebvre, Benjamin Voisin, Philippine Velge…

OVER THE MOON

Regjia: Glen Keane, John Kahrs
Skenari: Jennifer Yee McDevitt, Audrey Wells
Luajnë: Phillipa Soo, Kimiko Glenn, Ken Jeong…

I AM GRETA

Regjia: Nathan Grossman
Skenari: Peter Modestij (koncepti dhe ideja)
Luajnë: António Guterres, Arnold Schwarzenegger, Greta Thunberg…

REBECCA

Regjia: Ben Wheatley
Skenari: Jane Goldman, Joe Shrapnel, Anna Waterhouse
Luajnë: Lily James, Armie Hammer, Keeley Hawes…

ON THE ROCKS

Regjia: Sofia Coppola
Skenari: Sofia Coppola
Luajnë: Bill Murray, Rashida Jones, Marlon Wayans…

HONEST THIEF

Regjia: Mark Williams
Skenari: Steve Allrich, Mark Williams
Luajnë: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney…

ETERNAL BEAUTY

Regjia: Craig Roberts
Skenari: Craig Roberts
Luajnë: Billie Piper, David Thewlis, Morfydd Clark…

/Telegrafi/