Ky është momenti interesant kur një djalë dy vjeçar bëhet nervoz kur nëna e tij që po nxitonte për të shkuar në punë, harron ta puth atë.

Vogëlushi i indinjuar me emrin Alexander, nga Jacksonville, Florida, sapo kishte përfunduar një praktikë futbolli, kur nëna e tij Diana Simos nxitoi dhe harroi t’i jepte një lamtumirë të duhur, përcjell Telegrafi.

Dhe ka qenë babai i Aleksandrit, Christos, më pas ai që ka marrë telefonin e tij për të filmuar reagimin qesharak të Aleksandrit.

Në pamjet disa sekondëshe Aleksandri shihet duke i shpjeguar tërbimin e tij babait.

Ai shihet i indinjuar edhe për faktin se si nëna e tij, përveç djaloshit, nuk pati kohë të puthte as motrën e tij të vogël dhe babanë. Telegrafi/