LAJMI I FUNDIT:

Në Velipojë, çdo ditë nga 100 mijë pushues – shumica nga Kosova (Video)

Në Velipojë, çdo ditë nga 100 mijë pushues – shumica nga Kosova (Video)

Plazhi i Velipojës, me një vijë bregdetare prej më shumë se 10 kilometrash, tërheq çdo ditë rreth 100 mijë pushues, pjesa më e madhe nga Kosova.

Reklama

Edhe këtë vit, Velipoja është renditur ndër plazhet me ujin më të pastër, por pushuesit kërkojnë më shumë pastërti në plazh si dhe respektim të hapësirës publike.