Në total 519 drejtues mjetesh janë sanksionuar ditën e djeshme për tejkalim shpejtësie në të gjithë territorin e vendit.

Reklama

Prej tyre, 30 automjete kanë lëvizur me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar dhe shtatë automjete me shpejtësi edhe më shumë se 70 kilometra në orë se shpejtësia e lejuar.

Njëkohësisht, 286 drejtues mjetesh kanë tejkaluar shpejtësinë në vend të banuar, ndërsa 233 jashtë zonave të banuara, njofton MPB.

MPB shton se kontrollet e intensifikuara aksionare vazhdojnë dhe apelojnë që pjesëmarrësit në trafik të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit.