Kryeministri Edi Rama njoftoi se ka firmosur urdhrin për shtyrjen e kësteve të kredive.

Kreu i qeverisë publikoi urdhrin në Facebook. Sipas tij, kreditë do të shtyhen deri më 31 maj 2020, për shkak të situatës së krijuar nga koronavirusi.

“U tha, u bë! Sapo e firmosa, po jua çoj përpara se sa të protokollohet pas pak minutash, të gjithë atyre që kanë një biznes dhe janë në hall me bankat për shkak të luftës. Ju lutem të gjithëve miq, kini besim dhe bëni durim”, shkruan Rama në Facebook.