LAJMI I FUNDIT:

Në Prishtinë do të mbahet takimi jubilar i dhjetë i “Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare”, marrin pjesë mbi 250 biznese nga diaspora

Në Prishtinë do të mbahet takimi jubilar i dhjetë i “Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare”, marrin pjesë mbi 250 biznese nga diaspora

Në Prishtinë do të mbahet takimi jubilar i dhjetë i “Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare”

Ngjarja jubilare do të mbahet më 17 e 18 maj në Prishtinë në Hotelin “Emerald”.


Sipas komunikatës për media nga ky rrjet, aktiviteti synon të jetë një ngjarje madhështore që reflekton dhe promovon arritjet e deritanishme të Rrjetit dhe harton një plan vizionar për të forcuar marrëdhëniet mes bizneseve shqiptare dhe atyre të diasporës.

“Ky event ’10 vjetori’ kurorëzon të gjitha sukseset e deritanishme të Rrjetit, i cili nga viti i themelimit ka mbledhur në Prishtinë dhe qytete tjera shqiptare qindra – mijëra biznese nga Diaspora, duke u bërë kështu faktori kryesor ekonomik që ndikoj në rritjen e eksportit që është dëshmuar vite me radhë”, thuhet në komunikatë.

Për më shumë informata dhe regjistrim klikoni këtu:

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë mbi 250 biznese nga diaspora diaspora, duke u bërë kështu faktori kryesor ekonomik që ndikoj në rritjen e eksportit që është dëshmuar vite me radhë.

Ngjarja organizohet nga degët e Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare. /Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
Besim Ramadani, personazh inspirues dhe shembull që duhet ndjekur

Besim Ramadani, personazh inspirues dhe shembull që duhet ndjekur

PlanB
Shkenca e të Dhënave - Kombinim i Statistikës, Programimit dhe Biznesit

Shkenca e të Dhënave - Kombinim i Statistikës, Programimit dhe Biznesit

CITY College
Telegrafi Jobs - Shoku yt për punë

Telegrafi Jobs - Shoku yt për punë

Telegrafi Jobs
Samir Mane përballë studentëve të Harvardit: Tregu i përbashkët rajonal duhet nxitur

Samir Mane përballë studentëve të Harvardit: Tregu i përbashkët rajonal duhet nxitur

Ekonomi
Ndryshimi në skemën sociale, ministri Murati fton familjet në nevojë për aplikim

Ndryshimi në skemën sociale, ministri Murati fton familjet në nevojë për aplikim

Ekonomi
Kurti: Brenda katër viteve krijuam 87 mijë vende pune më shumë, shënuan rritje ekonomike dhe të buxhetit

Kurti: Brenda katër viteve krijuam 87 mijë vende pune më shumë, shënuan rritje ekonomike dhe të buxhetit

Ekonomi
Kalo në kategori