LAJMI I FUNDIT:

N’diskotekë me SHOFER

N’diskotekë me SHOFER

Erdh vera, erdh diaspora, erdhën diskotekat, por më së shpejti erdh Shoferi Im & City Taxi 24/7!

Tani u bë dhe hapja e diskotekave, shijojeni jetën e natës rehat dhe udhëto me Shoferi Im ose City Taxi që janë në dispozicion 24 orë për ju.

Mjafton ta shkarkoni aplikacionin Shoferi Im dhe vetëm me një klik dhe Shoferin e keni te dera me profesionalizëm dhe shumë të saktë në kohë, mos të harrojmë me cek që përveç saktësisë ju do të ndiheni shumë rehat, sigurtë dhe mbi të gjitha në fund të fundit do ndaheni të kënaqur edhe me çmimet e volitshme që i ofron Shoferi dhe City Taxi.

Shkarkoni aplikacionin “Shoferi im” në telefonin tuaj (App Store ose Google Play).

Telefononi tani City Taxi pa pagesë në 0800 600 90 ose Shoferi Im në 0800 111 88.

Artikull i sponzorizuar