Është mbajtur edicioni i tretë i e ndarjes së çmimeve prestigjioze “Superbrands”.

Artan Ibrahimi drejtor i “Superbrands” u shpreh mirënjohës për të gjithë anëtarët e këshillit të “Superbrands” të cilët kanë bërë përzgjedhjen e brendeve më të mira për vitin 2017.

“Kënaqësi e madhe me qenë sonte me të gjithë ju. Jam krenar që kemi punuar së bashku. Ju uroi nga zemra një vit superbrand”, ka thënë Ibrahimi.

Me çmimin “Superbrands 2017” u nderuan 29 kompani: “AMC Corporation”, “ABI”, “Active”, “Albi Mall”, “AL-Petrol”, “Apetit Group”, “As Travel”, “Autosherreti”, “BesaSecurity”, “BetaGroup”, “Binni”, “Birra Peja”, “Gekos”, “Ducato di Mantova”, “Emona Brand”, “Fibula”, “Frutti”, “Grand Decor”, “IPKO”, “Kawa”, “MDP”, “Missini Sweets”, “Pi Comunication”, “Proper Pizza”, “Santefarm”, “StoneCastle”, “Swiss Diamond Hotel”, “Viprint” dhe “Qumështorja Vita”. /Telegrafi/