VMA -të kanë ndryshuar aq shumë në 37 vitet e fundit që MTV ka bërë shfaqjen e çmimeve.

Por, ngjarja ndryshoi më së shumti në dy vitet e fundit me kufizimet e shkaktuara nga COVID-19, duke shkuar nga një koncert i madh në një festë në një ngjarje rreptësishtë të kufizuar me intervista të distancuara shoqërore dhe pa audiencë të drejtpërdrejt.

Por një gjë mbetet e njëjtë: Të famshmit gjithmonë kanë sjell dhe gjithmonë do të sjellin pamje të guximshme dhe të vendosura në trend në tapetin e kuq.

Kjo vlen sidomos me atë që krijojnë stilistët e flokëve, artistët e grimit dhe teknikët e thonjve për të qenë yjet tërheqëse për sytë.

Ndaj, më poshtë ua sjellim pamjet e bukura të së dielës mbrëma:

Madison Beer

Megan Fox

Doja Cat

Charli XCX

Normani

Bella Poarch

Halle Bailey

Jennifer Lopez

Olivia Rodrigo

Billie Eilish