Është qershor dhe është mot i keq? Mbi të gjitha është e hënë dhe nuk po ju dilet në market?

Atëherë zgjidhja juaj pa dyshim do të jetë që të bleni në internet dhe të shijoni çastet me më të dashurit e familjes tuaj.

Për të blerë në internet produkte të freskëta në zbritje që ua sjell harxhin në shtëpi, vizitoni Begmart.com

Shëndetshëm

Begmart.com ju mund të porositni në çdo kohë prej shtëpisë tuaj, pa rrezikuar familjarët tuaj nga infektimi i mundshëm me virusin Covid19 në market.

Nga telefoni apo laptopi duke porositur në Begmart.com, ju pos tjerash nuk nervozoheni nga pritjet në radhë, e as në kolonë.

Sigurt

Siguria është kryefjala e Begmart.com – pasi porosia ju vjen ashtu siç e dëshironi.

E veçanta e Begmart.com është se harxhi që ju e porositni, vjen direkt nga Begmart.com në automjete profesionale frigoriferike të cilat e mbajnë ushqimin të freskët, gjë që e bën të veçantë këtë platformë.

Begmart.com n’krejt Kosovën! 

Begmart.com ka avansuar shërbimin për konsumatorët, duke ofruar tashmë alternativë për qytetarët në mbarë vendin.

Dërgesat në Prishtinë dhe Fushë Kosovë vazhdojnë të bëhen çdo ditë të javës.

Ndërkaq, dërgesat në komunat tjera në Kosovë bëhen të martën dhe të enjten.

Çka me porositë në Begmart.com?

Begmart ka mbi 1 mijë produkte nga rreth 100 brende të ndryshme botërore.

Përzgjedhja e produkteve është e gjerë dhe ruhen në formë profesionale në depo me temperaturë që mban freskinë e produkteve.

Ndërkaq, risia është rezervimi në çdo kohë i sasisë tuaj të Mishit të Freskët nga top brendi slloven, Perutnina Ptuj.

Përfitimet nëse porositni në Begmart.com

– S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie

– S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë, të shpenzoni naftë

– Porosit me një klikim prej shpisë – me të hollat e kursyera nga nafta

– Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi

– Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale

– Më lirë:  transport FALAS!

Pagesë e thjeshtë:  me VISA ose Mastercard në uebsajt, me PayPal, Western Union, MoneyGram dhe në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh).

Porosit tani në Begmart.com dhe prite porosinë në shtëpi!